Friday, November 5, 2010

y i can't just simply hate u?!

yup, that's the title... frustla skrg ni... that person is like i never known before... totally change... ckp pun da krg, tu pun mcm xde mood je... mcm kite plak yg lbey2, tp org tu xde feedback pun.. maybe die da start bosan kot.. or maybe byk sgt maksiat hati aku ni.. ingt blik ade satu time tu, aku ckp aku benci kt die, pastu die ckp tu sbb syaitanla yg byk bisik2 kt hati tu... itu die kata maksiat hati.. so, bile aku ade cm rase nk benci kt die, aku ingt blik ape yg die ckp.. tp, kalo die da benci kt aku, ade x die ingt ape yg die ckp tu rase2?? x taula.. tp skrg ni cm rase frust sgt2..

0 ulasan:

Post a Comment